Beyond Healthy gaat ver-der. Het staat voor holisme.
Het gelooft in het waarneembare en het onwaarneembare. Wij mensen bestaan uit lichamelijke, geestelijke, zichtbare en onzichtbare componenten en staan hiermee in verbinding. Totdat dit niet meer zo is.
De last die deze verstoring met zich mee brengt voel je. Het voelt als iets onwenselijks, maar tegelijkertijd is het een uitnodiging voor jou richting een dieper vertrouwen in jezelf en in de bron van het leven. Dit diepere vertrouwen zal jouw zoektocht naar heelwording vergemakkelijken. Om weer in verbinding te raken met alles waar jij uit bestaat en met alles om jou heen vereist namelijk zelfinzicht, moed en een groter bewustzijn.
Jij bent niet per ongeluk geschapen, maar bewust! Jij bent uniek en geen enkel onderdeel van jou is verwaarloosbaar. Tegelijkertijd biedt jouw bestaan iets unieks aan God, de mensen om je heen en aan de natuur om je heen en andersom. Jullie kunnen niet zonder elkaar. De kunst is om in verbinding te blijven, uit te zoeken wat jouw kracht is en jouw lichaam in dit alles niet vergeten mee te nemen.

Beyond Healthy

Korhoenlaan 5

3136ST Vlaardingen

KvK nummer: 85733741

BTW- nummer:004139682B53

Beyondhealthy@hotmail.com

IBAN NL19 ABNA 0437 4304 48

NFG- registratienummer: 9558